Mary Jardin Face Oil – Merawat Parut Jerawat & Mengawal Sebum

RM60.00

Dipilih daripada minyak berkualiti tinggi daripada alam semulajadi membantu merawat parut jerawat dari dalam. Kandungan linoleic asid membantu menghindari parut jerawat dan kulit radang. Sangat sesuai untuk kulit berminyak dan kering – mengawal sebum kulit daripada menjadi terlalu berminyak dan kering. Kaya dengan antioxidant dan agen anti-radang sesuai untuk jenis kulit sensitif dan eczema selain melonjakkan fungsi keupayaan fisiologikal kulit “physiological reparative capability”.

10 in stock

SKU: FO Categories: ,

Description

Minyak Muka Pilihan Mewah Mary Jardin adalah eliksir bergizi kerana diformulasikan 100% natural & minyak botani organik. Oleh itu, membantu menghindarkan kesan sampingan daripada kerosakan kulit. Selain membersihkan kulit jauh kedalam liang-liang pori, ianya juga bertindak menghilangkan whiteheads dan blackheads daripada kulit wajah. 

Penggunaan yang konsisten membaiki tona kulit dan keanjalannya, menghasilkan kompleksi kulit yang lebih licin dan berseri. Campuran unik minyak yang ringan sesuai untuk penyerapan kedalam kulit menjadikan kulit sentiasa lembab dan lembut.

Kandungan Utama: Minyak Argan Asli Morocco, Minyak Rosehip, Minyak Avocado, Minyak Bunga Matahari, Minyak Castor, Minyak Jojoba, Pati Minyak Lavender, Mintyak Tea Tree, Minyak Sea Buckthorn.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mary Jardin Face Oil – Merawat Parut Jerawat & Mengawal Sebum”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

to top button